Rólunk

Bevallom, nem akartam kifejezetten salsás honlapot csinálni, inkább csak kipróbálni magát a honlapkészítést, mint olyat. Ugyanis lenyűgöző, hogy ma már milyen eszközök állnak rendelkezésre, amik lehetővé teszik, hogy egy ilyen oldal tokkal-vonóval együtt 2-3 óra alatt elkészüljön.

Aztán rájöttem, hogy igazából erről a témáról (közel 10 év salsával a hátam mögött) bőven van mondanivalóm, illetve egy-két olyan videót is összegyűjtöttem az évek alatt, ami talán megosztásra érdemes. A facebookon eltűnik hamar az új posztok alatt, de itt megmarad és ha bármikor el akarom küldeni néhány ismerősnek, könnyebb dolgom van, mint facebook-on visszakeresni.

Más cél egyelőre nincs, és bár a WordPress sajátosságai miatt tűnhet ez az egész egy blognak, de nincsenek ilyen ambícióim sem. Majd alakul, ahogy alakul. Az első néhány megosztás igazából csak kísérlet, hogy ki tudjam próbálni a használt WordPress theme sajátosságait, de persze ettől függetlenül egy Agua pa’ Yemaya az örök klasszikus marad. Minden, ami ezután jön, mint például a filmajánló már valódi tartalom, amit már régebben is meg akartam írni, de most itt volt a nagy alkalom.

Ha szeretnél valami módon hozzájárulni az oldalhoz, cikkekkel, zeneajánlóval, vagy csak a véleményeddel, írhatsz az admin@damedos.hu-ra, vagy írhatsz kommentet a cikkek alá.
Ha saját weblapot indítanál, de nem tudod, hogyan indulj el, az időm függvényében esetleg abban is tudok segíteni.